Mountain Retro: recuperar l'essència de l'excursionisme

Per a molts, les "chiruques" o la motxilla "Alpina" són conceptes desconeguts. Per a alguns de vosaltres -i també per a alguns de nosaltres- tota una evocació de temps de joventut i aire pur.

Cansats d'haver de comprar la darrera virgueria "hi-tech", de cercar els materials més lleugeres o els teixits encara més sofisticats? Tristos d'haver-nos de fer a un costat del camí per deixar pas als fanàtics de la cursa, de la competició a la muntanya? Avorrits de cues i snows a les pistes d'esquí? Nosaltres també!

Per això volem recuperar l'esperit de la muntanya d'abans.

Hem desempolsat la vella motxilla "Bergans", les sabates ferrades i el piolet de fusta que l'avi va desar a dalt de l'armari i els hem tornat a portar a passejar. I encara tiren!

Vols venir?

Per a realitzar el nostre projecte hem fundat el "GRUP D'ESTUDIS DE MUNTANYA ANTIGA" o GEMA. Tothom hi és benvingut, tant com a soci o participant en les nostres activitats. Sortir a la muntanya és per a nosaltres el final del procés, que comença amb un treball de recerca: consultar vells manuals, estudiar fotos d'època, xerrar amb els veterans,...

Podeu contactar amb nosaltres a: gema1930@hotmail.es

Animeu-vos a venir amb nosaltres!

_____________________________miércoles, 28 de septiembre de 2011

Conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya


Ens complau anunciar la signatura del conveni de col.laboració entre Ferrocarrils e la Generalitat de Catalunya i GEMA, el dilluns, 26 de setembre de 2011.
Aquest acord comportarà molt bons aventatges per als nostres sòcis i ens possibilitarà extendre força la nostra activitat.
El nostre agraïment al president d'FGC, Enric Ticó, per la excel.lent predisposició.

1 comentario:

  1. Es tot un honor haver-vos conegut, i que coneguessiu el meu Bloc, una forta abraçada!
    SALUT I CAMES!

    ResponderEliminar