Mountain Retro: recuperar l'essència de l'excursionisme

Per a molts, les "chiruques" o la motxilla "Alpina" són conceptes desconeguts. Per a alguns de vosaltres -i també per a alguns de nosaltres- tota una evocació de temps de joventut i aire pur.

Cansats d'haver de comprar la darrera virgueria "hi-tech", de cercar els materials més lleugeres o els teixits encara més sofisticats? Tristos d'haver-nos de fer a un costat del camí per deixar pas als fanàtics de la cursa, de la competició a la muntanya? Avorrits de cues i snows a les pistes d'esquí? Nosaltres també!

Per això volem recuperar l'esperit de la muntanya d'abans.

Hem desempolsat la vella motxilla "Bergans", les sabates ferrades i el piolet de fusta que l'avi va desar a dalt de l'armari i els hem tornat a portar a passejar. I encara tiren!

Vols venir?

Per a realitzar el nostre projecte hem fundat el "GRUP D'ESTUDIS DE MUNTANYA ANTIGA" o GEMA. Tothom hi és benvingut, tant com a soci o participant en les nostres activitats. Sortir a la muntanya és per a nosaltres el final del procés, que comença amb un treball de recerca: consultar vells manuals, estudiar fotos d'època, xerrar amb els veterans,...

Podeu contactar amb nosaltres a: gema1930@hotmail.es

Animeu-vos a venir amb nosaltres!

_____________________________lunes, 23 de enero de 2012


Diumenge, 5 de febrer del 2012
Novament volem pujar a la Vall Fosca a treure la pols de les velles raquetes de neu.
Repetim excursió: Vall de Riqüerna, de Capdella a Pontet de Rus. Al peu del salt d'aigua, encendrem un foc de camp, com en els vells temps, per escalfar-nos una mica i fer un cafè fumejant.
Dissabte, 4, al vespre, passarem una pel.licula antiga de muntanya a l'Ajuntament de la Torre de Capdella.
Si voleu venir, sereu mes que benvinguts. Ens agradaría que us "ambientessiu" d'època (malgrat que no es imprescindible). Som al 1930. Llana i cotó fan la feina del hi-tech actual. El barret de carrer i la bufanda ens protegeixen de les inclemencies del temps. No us preocupeu, que, si ens truqueu, us donarem uns quants consells per que us sigui més facil. També us enviarem un "pdf" amb tot el que us pot fer falta.
Disposem d'una vintena de jocs de raquetes antigues per llogar. En el "pack" hi va inclós un bastó i una motxilla "d'abans";-)
El preu d'inscripció: 10€ (amb material propi) o 28€ silloguet les raquetes.
(hem rebaixat un parell d'euros per fer-li una ganyota a la crisi:-))
Informeu-vos a info@sangenis.info o trucant al telèfon 932186334.
Veniu, que ens ho passarem molt bé!

No hay comentarios:

Publicar un comentario