Mountain Retro: recuperar l'essència de l'excursionisme

Per a molts, les "chiruques" o la motxilla "Alpina" són conceptes desconeguts. Per a alguns de vosaltres -i també per a alguns de nosaltres- tota una evocació de temps de joventut i aire pur.

Cansats d'haver de comprar la darrera virgueria "hi-tech", de cercar els materials més lleugeres o els teixits encara més sofisticats? Tristos d'haver-nos de fer a un costat del camí per deixar pas als fanàtics de la cursa, de la competició a la muntanya? Avorrits de cues i snows a les pistes d'esquí? Nosaltres també!

Per això volem recuperar l'esperit de la muntanya d'abans.

Hem desempolsat la vella motxilla "Bergans", les sabates ferrades i el piolet de fusta que l'avi va desar a dalt de l'armari i els hem tornat a portar a passejar. I encara tiren!

Vols venir?

Per a realitzar el nostre projecte hem fundat el "GRUP D'ESTUDIS DE MUNTANYA ANTIGA" o GEMA. Tothom hi és benvingut, tant com a soci o participant en les nostres activitats. Sortir a la muntanya és per a nosaltres el final del procés, que comença amb un treball de recerca: consultar vells manuals, estudiar fotos d'època, xerrar amb els veterans,...

Podeu contactar amb nosaltres a: gema1930@hotmail.es

Animeu-vos a venir amb nosaltres!

_____________________________domingo, 2 de septiembre de 2012

Propera activitat: ACAMPADA D'ÈPOCA A NÚRIA

Tornem a Núria! Aquest cop per acampar amb tendes d'època. Serà el cap de setmana del 20 i 21 d'octubre del 2012. N9vament hem d'agraïr l'ajut dels Ferrocarrils de la Generalitat, que ens donen el seu soport logistic. Pujarem el dissabte, a primera hora, amb el cremallera del 1931! Muntarem tendes i pujarem al Puigmal. Al capvespre acabarem de muntar i ens dedicarem a preparar el foc de camp. Diumenge, per als que conservin energies, queda el Nou Creus! Tot amb material d'época!

No hay comentarios:

Publicar un comentario