Mountain Retro: recuperar l'essència de l'excursionisme

Per a molts, les "chiruques" o la motxilla "Alpina" són conceptes desconeguts. Per a alguns de vosaltres -i també per a alguns de nosaltres- tota una evocació de temps de joventut i aire pur.

Cansats d'haver de comprar la darrera virgueria "hi-tech", de cercar els materials més lleugeres o els teixits encara més sofisticats? Tristos d'haver-nos de fer a un costat del camí per deixar pas als fanàtics de la cursa, de la competició a la muntanya? Avorrits de cues i snows a les pistes d'esquí? Nosaltres també!

Per això volem recuperar l'esperit de la muntanya d'abans.

Hem desempolsat la vella motxilla "Bergans", les sabates ferrades i el piolet de fusta que l'avi va desar a dalt de l'armari i els hem tornat a portar a passejar. I encara tiren!

Vols venir?

Per a realitzar el nostre projecte hem fundat el "GRUP D'ESTUDIS DE MUNTANYA ANTIGA" o GEMA. Tothom hi és benvingut, tant com a soci o participant en les nostres activitats. Sortir a la muntanya és per a nosaltres el final del procés, que comença amb un treball de recerca: consultar vells manuals, estudiar fotos d'època, xerrar amb els veterans,...

Podeu contactar amb nosaltres a: gema1930@hotmail.es

Animeu-vos a venir amb nosaltres!

_____________________________martes, 17 de julio de 2012

Museu Bíblic a Montserrat

Un dels "plats forts" de la nostra "expedició montserratina" va ser la visita al Museu Bíblic. Vam tenir el plaer d'entrar al racó més amagat dels museus de Montserrat i veure alguns elements no tan coneguts de la col.lecció d'objectes procedents dels escenaris bíblics a Orient, recopilada pel Pare Ubach a començaments del segle XX. el cartell de l'antic museu Val a dir que la nostra visita va ser molt completa gràcies a les explicacions de la guia del museu, que ens va aportar tota mena de detalls. Probablement el que més gràcia ens va fer va ser l'anècdota del pas de l'aduana de la mòmia del museu, que el funcionari va fer constar com a "bacallà sec"! Hi ha coses que no canvien! carregant una carpa de Nil

No hay comentarios:

Publicar un comentario