Mountain Retro: recuperar l'essència de l'excursionisme

Per a molts, les "chiruques" o la motxilla "Alpina" són conceptes desconeguts. Per a alguns de vosaltres -i també per a alguns de nosaltres- tota una evocació de temps de joventut i aire pur.

Cansats d'haver de comprar la darrera virgueria "hi-tech", de cercar els materials més lleugeres o els teixits encara més sofisticats? Tristos d'haver-nos de fer a un costat del camí per deixar pas als fanàtics de la cursa, de la competició a la muntanya? Avorrits de cues i snows a les pistes d'esquí? Nosaltres també!

Per això volem recuperar l'esperit de la muntanya d'abans.

Hem desempolsat la vella motxilla "Bergans", les sabates ferrades i el piolet de fusta que l'avi va desar a dalt de l'armari i els hem tornat a portar a passejar. I encara tiren!

Vols venir?

Per a realitzar el nostre projecte hem fundat el "GRUP D'ESTUDIS DE MUNTANYA ANTIGA" o GEMA. Tothom hi és benvingut, tant com a soci o participant en les nostres activitats. Sortir a la muntanya és per a nosaltres el final del procés, que comença amb un treball de recerca: consultar vells manuals, estudiar fotos d'època, xerrar amb els veterans,...

Podeu contactar amb nosaltres a: gema1930@hotmail.es

Animeu-vos a venir amb nosaltres!

_____________________________domingo, 20 de enero de 2013

Il.lusió: el secret de na Carme Romeu

El dijous 13 de desembre vam tenir el plaer d'escoltar i conversar amb la Carme Romeu. Per als que ens agrada la muntanya, 92 anys d'experiència, vivencies, il.lusions, histories i Història. La Carme va volguer concloure amb un missatge ben senzill però tan valuos: cal fer les coses amb il.lusió. Aquest es el gran secret! En acabar la conferència, varem tenir l'honor que la Carme Romeu acceptés ser des d'ara SÒCIA D'HONOR del Grup d'Estudis de Muntanya Antiga. Gràcies i enhorabona!

No hay comentarios:

Publicar un comentario