Mountain Retro: recuperar l'essència de l'excursionisme

Per a molts, les "chiruques" o la motxilla "Alpina" són conceptes desconeguts. Per a alguns de vosaltres -i també per a alguns de nosaltres- tota una evocació de temps de joventut i aire pur.

Cansats d'haver de comprar la darrera virgueria "hi-tech", de cercar els materials més lleugeres o els teixits encara més sofisticats? Tristos d'haver-nos de fer a un costat del camí per deixar pas als fanàtics de la cursa, de la competició a la muntanya? Avorrits de cues i snows a les pistes d'esquí? Nosaltres també!

Per això volem recuperar l'esperit de la muntanya d'abans.

Hem desempolsat la vella motxilla "Bergans", les sabates ferrades i el piolet de fusta que l'avi va desar a dalt de l'armari i els hem tornat a portar a passejar. I encara tiren!

Vols venir?

Per a realitzar el nostre projecte hem fundat el "GRUP D'ESTUDIS DE MUNTANYA ANTIGA" o GEMA. Tothom hi és benvingut, tant com a soci o participant en les nostres activitats. Sortir a la muntanya és per a nosaltres el final del procés, que comença amb un treball de recerca: consultar vells manuals, estudiar fotos d'època, xerrar amb els veterans,...

Podeu contactar amb nosaltres a: gema1930@hotmail.es

Animeu-vos a venir amb nosaltres!

_____________________________domingo, 20 de enero de 2013

Assemblea General Ordinària del Grup d’Estudis de Muntanya Antiga

Assemblea General Ordinària del Grup d’Estudis de Muntanya Antiga Tindrà lloc el dijous, 31 de gener de 2013, al c/Francisco Giner, a les 8 del vespre, en única convocatòria amb el següent ordre del dia: - Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior - Aprovació, si s’escau, de estat de comptes - Memòria d’activitats 2012 i proposta d’activitats 2013 - Renovació de càrrecs - Precs i preguntes

No hay comentarios:

Publicar un comentario